• Colectare DEEE
  • Despre

Despre

Ne-am infiintat din dorinta de a aduce o contributie importanta la protejarea mediului inconjurator si pentru a veni in ajutorul tuturor partenerilor sai.
Obiectivul nostru este colectarea, reciclarea si valorificarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Ele reprezinta componenta cu cel mai rapid ritm de crestere din fluxurile de deseuri municipale solide, deoarece oamenii isi schimba telefoanele mobile, calculatoarele, televizoarele, echipamentele audio si imprimantele mult mai frecvent decat oricand inainte.
In Europa, cantitatile de DEEE generate inregistreaza cresteri cu 3-5% pe an, de 3 ori mai rapid decat fluxurile totale de deseuri

DEEE au în structura lor componente non-biodegradabile ce conţin substanţe toxice, dintre care cele mai periculoase sunt plumbul, mercurul şi cadmiul.

Ajunse direct în natură sau împreună cu resturile menajere, la locul de depozitare al acestora, aceste substanţe poluează solul, aerul şi apa, ne afectează tuturor sănătatea şi pot genera apariţia unor boli grave precum cancer, alergii, sterilitate sau afecţiuni ale inimii.

Preluare de la domiciliu sau sediul firmei! Simplu si eficient
* in afara Bucurestiului (Ilfov) preluam comenzi doar in functie de cantitate si distanta.

Comanda acum